Ивановата къща

Ивановата къща
Ивановата къщаИвановата къща

ИВАНОВАТА КЪЩА е хотел, тип къща за гости в старинната част на Велико Търново, на тихо и спокойно място, в самото сърце на идеалния център. Разположена в архитектурен ансамбъл Варуша, където ще намерите идеална близост до духа на Възраждането – църквата "Свети Никола", "Къщата с маймунката" на Майстор Колю Фичето, "Самоводската чаршия" – уличката на старинните български занаяти!

  Уютната атмосфера в хотела е съчетание от комфортната обстановка и обзавеждане. Спокойствието Ви е гарантирано, а ако Ви липсва динамика, наблизо можете да намерите много развлечения в хубави ресторанти с добра кухня, кафе-сладкарници, барове и дискотеки, музеи. Всичко от "Старото Търново" Ви е на една ръка разстояние, а Ви се предлагат нощувки на най-добри за града цени!

  Къщата разполага с пет стаи, две гарсониери и студио, всички със самостоятелни санитарни възли, разположени на четири етажа. Всяка от тях е обзаведена с климатик, кабелна телевизия, гардероб, работна маса, безжичен интернет. Целият първи етаж на къщата представлява просторна трапезария с оборудвана кухня, предоставени за ползване на гостите ни. Предлагането на услугата на хотел и съчетанието с уюта на къща представя максимални възможности да се почувствате във Велико Търново, като у дома си!

Велико Търново, ул."Въстаническа" №5

тел.: 062 / 60 20 21

gsm: +359 886 43 83 70
+359 885 60 08 17
+359 886 20 64 63

ivanovatakashta@gmail.com