Янтра Хоумс

Янтра Хоумс
Янтра Хоумс

Янтра Хоумс, агенция за недвижими имоти, посредник при покупко-продажба и отдаване под наем на бг имоти във Велико Търново и региона, е създадена от български и британски граждани, за да отговори на търсенето на качествени услуги в сферата на недвижими имоти.

 

След покупка на собствени имоти в България и осъзнавайки липсата на професионалисти в тази сфера, ние от Янтра Хоумс, Велико Търново, решихме да бъдем полезни като споделяме своя личен опит при сделки с бг имоти.

Екипът ни може да Ви бъде полезен при покупко-продажба на имоти в България, ако търсите апартамент под наем или отдавате жилище под наем – всеки наш брокер има дългогодишен опит при посредничество с недвижими имоти.

След създаването на агенция за недвижими имоти Янтра Хоумс, оперираща във Велико Търново и региона, много наши клиенти се убедиха, че вече съществува качествено обслужване при сделки с бг имоти, а точно това е и нашата цел. Стараем се да направим процеса по покупко-продажба на недвижими имоти възможно най-лесен за Вас, готови сме да отговорим на всички Ваши въпроси и да Ви обясним в детайли процедурата.

Създадохме тази интернет страница, чрез която се надяваме да сме полезни и на онези от Вас, чийто ден е ангажиран от сутрин до вечер или предпочитат да се запознаят с пазара на недвижими имоти, преди първата ни среща. Не се притеснявайте да ни пишете относно апартамент под наем или други имоти в България, на посочената електронна поща. Ако предпочитате да ни се обадите - брокер от нашата агенция за недвижими имоти ще отговори на Вашите въпроси, ще направи своето проучване и ще Ви даде информация относно онези бг имоти, които отговарят на Вашите по-специфични изисквания.

Следвайки основната идея, заложена в създаването на нашата агенция за недвижими имоти, а именно предоставяне на качествено обслужване на нашите клиенти, което се стараем да подобряваме всеки ден, ние имаме еднакво отношение към продавачи и купувачи на имоти в България; към онези, които отдават апартамент под наем или търсят жилище под наем. Всеки наш брокер, поел ангажимент за посредничество за вашите бг имоти, ще Ви даде съвет, ще защити интереса Ви; няма да Ви таксува за оглед, ако сте купувач или търсите жилище под наем; ще поговори с Вас, ще ви изслуша, ще се опита максимално добре да разбере Вашите желания, да се постави на Ваше място.

В нашата агенция за недвижими имоти връзката с клиента е най-важна. Поддържаме контакт и информираме нашите клиенти относно промените на пазара на бг имоти. Първи ще научите за изгодните имоти в България, които може би са точно това, което сте чакали, за да извършите покупко-продажба на недвижим имот. В най-силния период за апартамент под наем, наш брокер ще Ви държи в течение за всяко жилище под наем, излязло на пазара.

Качествено обслужване на клиентите – това предлага Янтра Хоумс, агенция за недвижими имоти оперираща с бг имоти във Велико Търново и региона.

Янтра Хоумс контакти

Ако сте се насочили към продажба или покупка на имот във Велико Търново и региона, ако търсите апартамент под наем или искате да отдадете своя, свържете се нас, като изберете най-удобния за Вас начин: чрез обаждане, електронна поща или като попълните формата за запитване, която ще намерите в края на тази страница, а ние ще Ви отговорим възможно най-бързо.

А тези от Вас, които живеят тук или посещават града, с удоволствие каним в нашия офис във Велико Търново, който е разположен срещу хотел "Панорама" и точно до "Къщата с маймунката" в началото на старите хали. С нетърпение очакваме срещата ни с Вас!

Работно време на офиса:
Делничен ден: 09:00 – 19:00
Събота: 10:00 – 17:00
Неделя: - с уговорена среща

Телефон:
+359 (0)62 53 99 80

Мобилен:
+359 (0)8777 76 521

E-mail:
info@yantrahomes.com

Skype:
yantra.homes

Адрес:
Площад Славейков 7
Велико Търново 5000
България

GPS координати:
43° 5' 5.45" N 25° 38' 12.25" E
Latitude:43.0849 Longitude:25.6367