Хубаво време и пълно с туристи Велико Търново ни очаква за 22 март

Хубаво време и пълно с туристи Велико Търново ни очаква за 22 март

Велико Търново по традиция ще бъде пълно с гости за празника на града 22-март. Въпреки, че се пада в сряда и е работен ден, много от хотелите в старата столица и с. Арбанаси вече са заети от гости научи панорама. Запазването на местата е започнало още в началото на месец март, казват хотелиерите. Цените също са достъпни, което прави Велико Търново добра туристическа дестинация. Другият много важен фактор е изпъстрената от към събития програма за 22 март.

Наша проверка в един от централните хотели в старата столица „City Hotel” показа, че очакват с нетърпение гостите за празника. Цените са от 55,00 за двойна стая до 100,00 лв за апартамент със закуска по американски стил.

City Hotel е разположен в бившия комплекс „Орбита” на Младежкия дом в центъра на Велико Търново и внася много новаторски елементи в местния туристически продукт, тъй като целият интериор е дизайнерски. Посетителите се потапят в атмосферата на свободния американски дух, чийто символ е „Харли Дейвидсън”, а всяка от 22-те стаи и апартамент е издържана в характерен интериор, пресъздаващ атмосферата на различни градове в света. City Hotel се намира точно над култовата бирария City Pub и емблематичния „Спайдър”.

Хотелът има прекрасен панорамен асансьор, който отвежда посетителите направо до стаите и рецепцията. Контактна информация : +359 62 600 291

« назад