Магазин "Парушев"

Магазин "Парушев"
Магазин "Парушев"Магазин "Парушев"

Работно време:

Понеделник-Събота

10.00-20.00

Неделя

10.00-19.00

Фирма “Сани” ЕООД е регистрирана през месец май 1996 г. в град Велико Търново с предмет на дейност производство и реализация на облекло. Фирмата започва дейността си като изработва поръчки на клиенти – мъжки и дамски панталони и костюми. Поради повишено търсене и интерес към облеклата, увеличава обема на продукцията си и започва да изработва малки серии конфекции на ишлеме, които успешно продава на българския пазар.
    През 1995 г. регистрира търговска марка “Paruchev”. Същата година открива самостоятелен цех за изработка на мъжко дизайнерско облекло и мъжка конфекция (ризи, панталони, сака, костюми, връхно облекло). Своята продукция фирмата реализира както в България – чрез фирмени магазини в по-големите градове на страната - Велико Търново, Благоевград и Русе и чрез мрежа от търговци на едро - София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Сандански, Сливен, Харманли, Ямбол, Хасково, Перник, Добрич, Гоце Делчев, Враца, Плевен, така и в чужбина – Словакия, Чехия, Франция и Германия.
    От ноември 1996 г. фирмата започва да реализира част от своята продукция в Словакия, Чехия и Германия.
    През 1999 г. фирмата се представя на Световното изложение за мъжка мода “Herren Mode Woche” в град Кьолн – Германия.
    Главен дизайнер и собственик на модна къща “ Paruchev” е Атанас Парушев. Той е роден на 22.10.1967 г. в град Горна Оряховица. През 1993 г. завършва Великотърновския университет със специалност скулптура. Неговата основна цел е създаване на пазарно ориентирана продукция, с цел продажба на конфекция и малки серии дизайнерски облекла.
    “Когато работиш за пазара, трябва да усетиш тенденциите, характерни за елитарната мода и първи да покажеш една своеобразна комбинация от елитарна мода, съобразена с особеностите на масовия стил”.
    Дизайнерът Атанас Парушев има повече от 50 участия в български модни дефилета и седем самостоятелни ревюта в Националния дворец на културата в столицата. Номиниран е от Българската академия за мода за “Модна къща на годината” – 1998 г., за “Индивидуален принос в българската мода” – 1999 г. , 2000 г.,  2001 г. и 2002г. Награда на “Форум Българска мода” – “Дизайнер на България за 2001г.”. Награда на “Модна фиеста – Албена” -  2003г. за най-проспериращ дизайнер – “Златната русалка”. Награда “ЕЙРЕНЕ” - за цялостно творчество от Националната камара за мода за 2003г. Номинация от Академията за мода за “Модна къща на годината” за 2004г. и 2005г. и е носител на наградата “Златна игла” за 2005г. за мъжка мода от Академията за мода.
    Понастоящем фирмата произвежда мъжки и дамски спортни сака, спортни панталони, поли, якета, спортни ризи, официални костюми и връхно облекло, официални панталони и официални ризи с търговските марки  “Paruchev”, “Paruchev VIP”, “City boy”, “Concurrent” за мъжко облекло и “Еlinor” за дамско облекло.
    Във фирмата работят  65 работници и служители.
    Наред с производството и реализацията на официалните и ежедневните спортни облекла и на абитуирентските си колекции, както и поради широкото търсене, фирмата разработва и реализира на пазара и своя  сватбена колекция.
    Фирмата разработва и офис облекла, както и униформено работно облекло за хотели, ресторанти и други учреждения .
    Особено внимание фирмата отделя и на изпълнението на услугата “Ушиване по поръчка” за отделни клиенти, като фирмата си позволява лукса да работи с всеки клиент поотделно, което ще осигури устойчивостта на продуктите на фирмата на пазара, тъй като основната цел  и нейната мисия е рекламата на доволния клиент.
    Фирмата разполага със собствено дизайнерско студио, със собствени идейни и дизайнерски разработки, собствен стил и почерк, гъвкавост и бърз рефлекс при промените в модните тенденции и търсенето на пазара. Една от основните задачи на дизайнерското студио е не само да отговаря, но и да създава нови потребности на потребителите.

квартал "К. Фичето", ул. Георги Бакалов 6А
тел/факс: 062 636958
email: paruchev@vali.bg